Szigetvár

SZAVAZÁS

Jelöljön, szavazzon Ön is a városunk MINDENNAPI HŐSEIRE

2019. március 11. és április 5. között öt kategóriában

  • Egészségügy
  • Oktatás/nevelés
  • Rendvédelem
  • Szociális terület, közösségépítés
  • Városüzemeltetés, közigazgatás

a közintézményekben felállított szavazópontokon, vagy honlapunkon. 

A MINDENNAPOK HŐSEI jelölési folyamatában minden 18. életévét betöltött, szigetvári lakos részt vehet, nevének, lakcímének megadásával.

Egy kategóriában egy szavazó által csak egy jelölt javasolható!

Minden kategóriában a legtöbb szavazatot elérő jelölt kapja meg a „MINDENNAPOK HŐSE” elismerést 2019. április 18-án az ünnepélyes díjátadó gálán.

A szavazók között „MINDENNEPOK HŐSEI” feliratú ajándékbögréket, valamint a Dunántúli Napló jóvoltából szakácskönyvet sorsolunk ki. Ha szeretne részt venni játékunkon, kérjük, adja meg e-mail címét és/vagy telefonszámát is, hogy értesíthessük a nyereményéről!

Adatvédelmi nyilatkozat

SZAVAZÁS A SZAVAZÓPONTOKON

Szigetvár számos helyszínen alakítottunk ki szavazópontokat.
Szavazópontok listája

Keresse a MINDENNAPOK HŐSEI plakátokat és szavazóládákat! A szavazóládák mellett megtalálják szavazócéduláinkat is!

Kérjük, írja a szavazócédulára az Ön által MINDENNAPOK HŐSÉNEK javasolt illető teljes nevét és munkahelyét, munkakörét, valamint válassza ki az öt kategória (egészségügy; oktatás/nevelés; rendvédelem; szociális terület - közösségépítés; városüzemeltetés-közigazgatás) közül azt, amelyben dolgozik!

SZAVAZÁS A HONLAPON

Egy kategóriában egy szavazó által csak egy jelölt javasolható! Kérjük, válassza ki, mely kategóriában szeretne jelöltet javasolni!

Minden kategóriában a legtöbb szavazatot elérő jelölt kapja meg a „MINDENNAPOK HŐSE” elismerést 2019. április 18-án az ünnepélyes díjátadó gálán.